• Showbizz

Ironisch: Ellie Lust speelt boef in nieuwe familiefilm

Door Redactie
Ironisch: Ellie Lust speelt boef in nieuwe familiefilm

Voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust (55) maakt dit jaar haar acteerdebuut. Zij zal in de nieuwe Nederlandse familiefilm BOEIEN! te zien zijn als boef. Dat maakte distributeur Just Entertainment zondag bekend.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door oud-K3-zangeres Klaasje Meijer, Juvat Westendorp en Cees Geel. BOEIEN! speelt zich af aan boord van het cruiseschip Rederij De Romantiek. Het doel van kapitein Hartman (Geel) en zijn lieftallige assistente Jitske (Meijer) is om zoveel mogelijk passagiers aan de liefde te helpen. Zij doen dit door een trouwwedstrijd te organiseren.

Acteerdebut Ellie Lust

Ellie Lust speelt het hoofd van de beveiliging van het schip die stiekem waardevolle spullen van passagiers steelt. De 55-jarige Lust was in het verleden woordvoerder van de politie Amsterdam. Zij was een van de drijvende krachten achter Roze in blauw, een landelijk netwerk voor lhbtiq'ers bij de politie. Lust maakte de afgelopen jaren diverse tv-programma's over de politie.

BOEIEN! wordt geregisseerd door Bob Wilbers en geproduceerd door Messercola. Het bedrijf maakte eerder sinterklaasfilms. De nieuwe familiefilm moet vanaf 28 juli in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.