Intens verdrietig: moeder van Berget Lewis vlak na kerstdagen overleden

Intens verdrietig: moeder van Berget Lewis vlak na kerstdagen overleden

Op Instagram deelt zangeres Berget Lewis een triest en naar bericht. Tijdens de kerstdagen heeft de zangeres afscheid moeten nemen van haar geliefde moeder, die op 27 december is overleden. 

'Met veel verdriet in ons hart delen wij u mede dat op 27 december onze moeder, oma en overgrootmoeder Olga Pricilla Lewis ❤ deze aarde heeft verlaten,' begint ze de post. Daarop zijn een aantal foto's te zien van haar moeder. 

Afscheid nemen

De post is namens alle kinderen, kleinkinderen, en achterkleinkinderen. 'Wij nemen afscheid maar u blijft altijd in onze herinneringen. Bedankt voor alles wat u ons heeft gegeven.,U mag nu rusten en de Heer zal over u waken ❤' schrijft Berget verder.

Condoleances 

Heel veel collega's en andere BN'ers staan Berget bij in deze moeilijke tijd. Zo laat Ladies of Soul collega Edsilia Rombley haar condoleances achter en wens haar heel veel sterkte. Ook Jandino Asporaat, Romy Monteiro en Lisa Lois sturen Berget en de familie hun condoleances. Tanja Jess schrijft: 'Oh nee! Wat intents verdrietig. Heel veel kracht en liefde voor jou en de jouwen ❤️❤️ ' en ook Inge de Bruijn schrijft een mooi berichtje: 'Wat een vreselijk verdrietig bericht ? Ik wens je alle kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd ❤️??❤️ .'

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.