Inge Ipenburg wordt bedreigd door stalker, actrice vraagt hulp aan volgers

Door Redactie
Inge Ipenburg wordt bedreigd door stalker, actrice vraagt hulp aan volgers

Inge Ipenburg staat doodsangsten uit: de actrice heeft namelijk al een tijd last van een stalker. Via Facebook vraagt ze hulp.

De actrice en schrijfster is behoorlijk van slag door wat de stalker allemaal uitkraamt op Facebook.

'Wat kan ik doen tegen een stalker op Facebook messenger die al geblokkeerd is. Vrouwen hoer noemen en blijven stalken met seksuele voorstellen, zou ook op social media consequenties moeten hebben', post ze op Instagram. 

Politie

Daarbij plaatst ze screenshots van wat de anonieme stalker allemaal tegen haar gezegd heeft. Volgens haar volgers op Facebook moet ze direct de politie inschakelen. Kennelijk is diegene daar van geschrokken, want kort daarna schijnt het een grote grap te zijn. 

Van slag

'Laten we het hopen. En anders volg ik jullie advies. Dit was al een tijd aan de gang en ik dacht dat het me niks deed, maar door alle reacties merk ik dat het me beduidend meer dwars zat dan rotberichten van andere eikels waar ik met een blokkade meteen vanaf ben. Heel veel dank iedereen voor jullie meedenken en medeleven. Het heeft me geraakt.'

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.