• Liefde

'Ineke wist al dat Humberto haar had bedrogen'

Door Redactie
'Ineke wist al dat Humberto haar had bedrogen'

Terwijl een betrouwbare bron aan Story meldt dat Dionne Stax eerder al een affaire met een getrouwde man beleefde, is Humberto Tan opvallend vaak thuis bij zijn partner Ineke te vinden.

Lees ook: Is dit het bewijs dat Humberto terug bij zijn gezin is?

Bedrog

Humberto's werkgever RTL4 zou hem vorige zomer, toen zijn romance met Dionne kennelijk tot volle bloei was gekomen, al op zijn gedrag hebben aangesproken. Erland liet Humberto volgens insiders weten hem niets te kunnen verbieden, maar dat zijn gedrag niet bij een familiezender paste. Ook Humberto's partner Ineke, met wie de presentator al meer dan twintig jaar zijn leven deelt, zou toen al hebben geweten dat Humberto haar had bedrogen.

Vergeven

Toen Humberto haar zou hebben beloofd er een punt achter te zetten, zou ze hem hebben geloofd. Haar verdriet moet dan ook groot zijn geweest toen ze erachter kwam dat de affaire nog steeds voortduurde. Maar Ineke wordt omschreven als een positief ingestelde en vergevingsgezinde vrouw. Wie weet proberen ze het weer samen, maar het kan ook zijn dat Humberto een scheiding aankondigt...

Beeld: Peter Smulders