'Illusionist Siegfried Fischbacher (81) ongeneeslijk ziek'

Door Redactie
'Illusionist Siegfried Fischbacher (81) ongeneeslijk ziek'

Nadat in mei illusionist Roy Horn overleed aan de gevolgen van het coronavirus is het duo Siegfried en Roy niet meer. Iets meer dan een half jaar later krijgt ook Siegfried slecht nieuws. 

De beroemde goochelaar zou ongeneeslijk ziek zijn.

Ernstig ziek

Het Duitse Bild meldt dat bij de inmiddels 81-jarige illusionist alvleesklierkanker geconstateerd.

Operatie

Volgens het blad is er geen kans meer op genezing. De tumor zou overigens wel succesvol zijn verwijderd, maar er zijn uitzaaiingen gevonden in zijn lichaam. Iets waar niks meer aangedaan kan worden. 

Bild meldt dat Siegfried inmiddels weer thuis is in Las Vegas en daar verzorgd wordt door twee medewerkers van een hospice. 

Beste vriend kwijt

In mei vorig jaar overleed zijn levenspartner Roy op 75-jarige leeftijd. Samen met Siegfried had hij jarenlang een zeer succesvolle show in Las Vegas, waarin ze optraden met witte leeuwen en tijgers.

Zwaargewond

In 2003 raakte Roy zwaargewond bij een aanval van een van de Siberische tijgers en herstelde daar nooit volledig van. 'Terwijl de wereld vandaag een van de grootste magiërs heeft verloren, ben ik mijn beste vriend kwijt', zei hij indertijd. 

Bron: Bild Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.