• Liefde

Igone de Jongh wil geen baby van Thijs Römer

Door Redactie
Igone de Jongh wil geen baby van Thijs Römer

Hoopt zijn ex-vrouw Katja Schuurman nog op een baby van haar Freek, voor Thijs Römer is het hoofdstuk gezinsuitbreiding gesloten. Zijn nieuwe liefde Igone de Jongh laat aan Story weten: ‘Ik word nooit meer zwanger!’ En daar heeft de ballerina een goede reden voor. 

Inmiddels wonen ze samen en vormt Thijs met Igone, haar zoontje Hugo en zijn dochter Sammie een hecht gezin. Dat gezin zal echter niet worden uitgebreid met een baby van hén samen. Aan Story laat Igone weten: ‘Ik ben er helemaal klaar mee en dat geldt voor Thijs ook. Na mijn zwangerschap ben ik echt door een hel gegaan om als danseres weer op niveau te komen. Er gebeurt nogal wat met je lijf als je een kind krijgt en die strijd om fysiek weer op het gewenste niveau te komen, ga ik niet nog een keer leveren. Ik word niet meer zwanger. Daarom ben ik ook extra blij dat Sammie in mijn leven is, dat voelt ook als een ‘eigen’ kind.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 34 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle

Igone de Jongh wil geen baby van Thijs Römer

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders