Igone de Jongh na geheim ja-woord aan Thijs: ‘Zelfs mijn vader wist niets van ons huwelijk’

Door Redactie
Igone de Jongh na geheim ja-woord aan Thijs: ‘Zelfs mijn vader wist niets van ons huwelijk’

Tijdens het afscheid van Igone de Jongh als prima ballerina onthulde Femke Halsema dat Igone en Thijs Römer in het diepste geheim waren getrouwd. Het nieuws baarde bij iedereen opzien en Igone onthult nu in Story dat zelfs haar vader niet op de hoogte was. 

Igone de Jongh (40) danste eind oktober haar laatste voorstelling als prima ballerina van Het Nationale Ballet. Na afloop onthulde de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema dat Igone en Thijs getrouwd zijn. ‘Her en der hadden we al gehoord dat mensen dit nieuws rondvertelden,’ vertelt Igone aan Story. ‘We vonden het daarom wel toepasselijk dat Femke, die ons ook getrouwd heeft, de primeur mocht brengen.

Verrassing

Het was voor iedereen een verrassing, zelfs voor mijn vader. Want die wist ook niets van ons huwelijk.’ Igone en Thijs wilden vanwege een specifieke reden trouwen. ‘Voor ons gevoel waren we al getrouwd, maar we wilden ook dat mijn zoontje Hugo (9) en Thijs’ dochtertje Sammie voor hun gevoel officieel broer en zus zouden worden.’ Igone geniet van haar dansvrije leven nu. ‘Een nieuw leven en een nieuw kapsel,’ doelt ze op haar korte haren. ‘Ik geniet van elk moment. Van mijn gezin, mijn vrije tijd en over twee maanden zie ik wel hoe mijn toekomst eruit gaat zien.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 1 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.