Igone de Jongh beëindigt relatie met Thijs Römer

Igone de Jongh en Thijs Römer zijn officieel uit elkaar.

Igone de Jongh

Dat maakt de danseres zojuist bekend op Instagram. Via een Storie laat ze kort weten niet meer samen te zijn met Römer.

'Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen.' Verder laat De Jongh zich niet uit over de breuk. 

Igone de Jongh en Thijs Römer uit elkaar
© Instagram Igone de Jongh

Relatiegeschiedenis 

Na de scheiding vermoedde Igone dat ze een alleenstaande moeder zou blijven. Goede vriendin Chantal Janzen dacht daar anders over. Zij wist wel een geschikte partner voor Igone: acteur Thijs Römer (42). Via Instagram werd een eetafspraak gemaakt en daar sprong de vonk over. ‘We waren meteen heel erg verliefd,’ vertelde Igone eerder in het Noordhollands Dagblad. Haar zoon Hugo en Thijs’ dochter Sammie blijken ook een goede match. In oktober 2019 gaven Igone en Thijs elkaar tijdens een intieme, geheime huwelijksceremonie het jawoord.

Geheim huwelijk

Tijdens het afscheid van Igone de Jongh als prima ballerina in 2019 onthulde Femke Halsema dat Igone en Thijs Römer in het diepste geheim waren getrouwd. Het nieuws baarde bij iedereen opzien en Igone onthulde in Story dat zelfs haar vader niet op de hoogte was. ‘We vonden het daarom wel toepasselijk dat Femke, die ons ook getrouwd heeft, de primeur mocht brengen. Het was voor iedereen een verrassing, zelfs voor mijn vader. Want die wist ook niets van ons huwelijk.’ 

Zedendelicten

Het Openbaar Ministerie gaat Thijs Römer vervolgen voor drie zedendelicten. Het gaat om online zedendelicten met drie minderjarige meisjes die ten tijde van het delict in de leeftijd van 14 tot en met 16 jaar oud waren. De delicten dateren van 2015 tot eind 2017. Het OM meldt dat er geen fysiek contact is geweest tussen Römer en de slachtoffers. 

Volgens één van die vrouwen, Nena Kruizenga (20), die destijds veertien jaar oud was, zou Thijs zich tegenover haar schuldig hebben gemaakt aan zogeheten sextortion – online seksueel misbruik en afpersing.

'Valse beschuldiging'

Römer heeft die beschuldigingen destijds ontkend. 'Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren', schreef de acteur in mei op Twitter. 'Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad, gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver.' 

Lege agenda 

In september maakte Römer bekend dat hij zijn agenda 'voor de komende tijd' leeg had gehaald. De acteur gaf als reden dat hij het afgelopen jaar te veel had gewerkt en daarom rust nam.

Bron: Instagram Igone de Jongh

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!