Igmar Felicia geeft reactie op relatiebreuk met Fien Vermeulen

Door Redactie
Igmar Felicia geeft reactie op relatiebreuk met Fien Vermeulen

Fien Vermeulen (28) maakte dinsdag bekend dat haar jaar verdrietig was begonnen: haar relatie met Radio 538-dj Igmar Felicia (29) is voorbij. Daarbij liet ze weten 'dankbaar te zijn voor de leuke herinneringen en enorme liefde' en dat 'liefde soms loslaten is'. Haar inmiddels ex-partner reageert nu ook op de breuk en maakt er minder woorden aan vuil.

Waar Fien een foto deelde van haar en Igmar, besluit de radio-dj een wit vlak met tekst te delen. 'Voor iedereen die mij nu vragen stelt in DM over mijn relatiestatus: de wereld staat in brand, Trump maakt oorlog met Irak en Jinek vs. Op1 is al een mediaoorlog op zich', staat er te lezen. 'Dat ene Igmar z’n relatie uit is, vind ik meer iets dat ene Igmar lekker met z’n eigen omgeving gaat bespreken. Heb een fijne dinsdag!' Daarbij schrijft hij nog: 'Slaap lekker!', gevolgd door een hartje.

Oud-collega’s

De 29-jarige Felicia en de 28-jarige Vermeulen maakten van 2017 tot en met 2018 het radioprogramma Mattie, Fien & Igmar samen met Mattie Valk op Qmusic. Felicia kondigde in april 2019 aan over te stappen naar Radio 538. Een maand later maakte hij bekend een relatie te hebben met Vermeulen. Fien was onlangs te zien in Expeditie Robinson. Ze eindigde daar als negende.

De tekst gaat verder onder de post.

Overstap

Vlak voor de bekendmaking van hun relatie viel het luisteraars van Qmusic op dat de twee het wel héél gezellig hadden op de werkvloer. Lange tijd reageerden ze niet op de geruchten, maar toen Igmar de overstap maakte naar Radio 538, kwamen ze eindelijk uit voor hun verliefdheid. 'We hebben het heel leuk met elkaar, we hebben een relatie', zei Igmar destijds in de uitzending van Shownieuws. Veel meer liet hij er toen ook al niet over los. 'Wij hebben een relatie, dan komt het naar buiten. Iedereen wil er wat over weten, ik heb er niks mee.'

Door: Flaironline | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Igmar Felicia geeft reactie op relatiebreuk met Fien Vermeulen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.