Identiteit handlangers mishandelingszaak Lil’ Kleine bekend

Door Redactie
Identiteit handlangers mishandelingszaak Lil’ Kleine bekend

De identiteit van twee verdachten die samen met Lil' Kleine betrokken zouden zijn geweest bij een geweldsincident, is bekend bij de politie. Het was lange tijd onduidelijk wie de twee mannen waren die een man mishandeld zouden hebben in een club op het Amsterdamse Rembrandtplein. Dat bevestigt de politie na berichtgeving van Shownieuws.

De twee verdachten zijn ontboden voor verhoor. Omdat het onderzoek nog niet is afgerond, laat de politie verder niets los over de zaak. Wel roepen zij op de beelden van het incident offline te halen, nu de identiteit van de twee verdachten bekend is.

Aangifte

In oktober kwam naar buiten dat een 28-jarige Amsterdammer aangifte heeft gedaan van een mishandeling op 7 december waarbij Lil Kleine betrokken was. Het slachtoffer beschrijft in de aangifte dat hij toen hij club Olivia op het Rembrandtplein binnenkwam, per ongeluk tegen de vriendin van de rapper Jamie Vaes aanbotste.

Agressief

Daar reageerde de rapper vrij agressief op. Toen de man enige tijd later de discotheek weer verliet, zou Lil' Kleine hem hebben aangewezen aan vrienden. Daarop werd het slachtoffer door twee personen aangevallen. Zijn manager Nathan Moszkowicz liet weten dat de rapper vorig jaar eenmalig is verhoord.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.