• Showbizz

Iconisch programma Lieve Paul keert terug

Door Redactie
Iconisch programma Lieve Paul keert terug

Het iconische programma Lieve Paul keert volgende week voor één keer terug op de Nederlandse radio. Ter gelegenheid van de NPO Radio 2-collecteweek kruipen voormalig radiopresentatoren Paul de Leeuw en Paul van der Lugt donderdag 6 september nog eenmaal achter de microfoon om liefdes-, relatie- en seksproblemen op te lossen.

Dat meldt Radio 2 op haar website. Het programma Lieve Paul was in de jaren tachtig te horen op Radio 3. Elke zondagmiddag bogen Paul de Leeuw en Paul van der Lugt zich over relatieproblemen die luisteraars hadden ingestuurd. Toen De Leeuw de overstap maakte naar de VARA ging het programma onder de noemer Zalige Liefdeslijn door met presentatrice Erna Sassen.

Speciale uitzending

Op de website van Radio 2 kunnen luisteraars voor de speciale uitzending hun problemen doorgeven. Het programma is donderdag te beluisteren op KX Radio, het webradiostation van AVROTROS, en op de website van NPO Radio 2.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Iconisch programma Lieve Paul keert terug

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders