• Frank en Rogier

Huwelijk toch echt voorbij: 'Scheiding Frank en Rogier in gang gezet'

Door Redactie
Huwelijk toch echt voorbij: 'Scheiding Frank en Rogier in gang gezet'

Hoewel de twee hun huwelijk nog probeerden te lijmen, zou de koek nu toch echt op zijn tussen Frank (74) en Rogier (46). De scheiding tussen de twee heren lijkt daarmee definitief. 

Dat meldt De Telegraaf zojuist. Het zou Frank zijn geweest die de scheidingsprocedure in gang heeft gezet en bij zijn advocaat zit om verdere stappen te ondernemen.

Blind van liefde

'Lange tijd was ik blind van liefde', verklaart Jansen aan de krant. 'Ik zag niet hoe Rogier mij behandelde en hoe hij, ook op de televisie, tegen mij tekeerging. Veel te laat ben ik gaan inzien dat het succes van onze programma's hem naar het hoofd is gestegen.' Daarom is Frank zich gaan afvragen of het wel verstandig was om door te gaan. Naar eigen zeggen zijn zijn ogen nu dan ook geopend.

Niet meer te redden

Na adviezen en gesprekken met familie en vrienden, komt hij tot de conclusie dat zijn huwelijk niet meer te redden is. 'Ik heb ook eerlijk tegen Rogier gezegd dat ik niet meer verder wil', geeft Frank aan.

Programma

En hun programma's dan, zullen fans misschien denken? 'Wat mij betreft blijven Rogier en ik op televisie. Wanneer wij als twee volwassen mensen tot goede afspraken kunnen komen, is de breuk privé geen beletsel om programma's te blijven maken.' Verder wil Jansen het hierbij laten.

Sleutel inleveren

Story wist eerder al te melden dat Rogier een huissleutel overhandigde aan zijn echtgenoot, die ongetwijfeld van hun oude woning is. Een kleinood van een paar gram, maar iedereen die iets dergelijks heeft meegemaakt weet hoe zwaar zo’n moment gevoelsmatig kan wegen. De deur naar een vlotte verzoening is dus met deze overhandiging alleen maar steviger in het slot gevallen...

Bron: De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.