• Liefde

‘Huwelijk Kourtney Kardashian gedoemd tot mislukken’

Door Redactie
‘Huwelijk Kourtney Kardashian gedoemd tot mislukken’

Kourtney Kardashian (42) en rocker Travis Barker (46) beloofden elkaar twee weken geleden eeuwige trouw in Las Vegas. De realityster is in de wolken, maar volgens Travis’ ex-vrouw actrice Shanna Moakler zal het geluk niet lang duren. 

‘Hij mishandelde mij geestelijk, maar uiteindelijk kwam er een eind aan ons huwelijk omdat ik hem betrapte op vreemdgaan... met Kim Kardashian,’ briest ze tegen People. Pikant: Kim is de jongere zus van Kourtney!’  Travis ontkent echter dat hij ooit iets moois heeft beleefd met Kim. ‘We kennen elkaar al sinds 2015. Ik beken dat ik mijn ogen nooit van haar kon afhouden, maar we hebben nooit het bed met elkaar gedeeld.’ Waar of niet waar, voor Kourtney is het te hopen dat Travis het langer met haar uithoudt dan met zijn twee eerdere echtgenotes. Zijn eerste huwelijk met Melissa Kennedy strandde na negen maanden, en twee jaar na zijn jawoord aan Shanna Moakler gooide Travis de handdoek in de ring. Voor Kourtney is het echter haar eerste huwelijk, maar tot voor kort was ze niet bepaald gelukkig in de liefde. 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.