• Liefde

Huub Stapel is weer terug bij z'n ex

Door Redactie
Huub Stapel is weer terug bij z'n ex

Huub Stapel werd een jaar geleden in de steek gelaten door Annemiek de Vroeg, nadat hij naar eigen zeggen ‘een domme fout had gemaakt’. Maar de acteur gaf de hoop op een verzoening niet op.

Huub Stapel kan zijn geluk niet op. De 63-jarige acteur is in de wolken nu zijn ex-vriendin Annemiek de Vroeg na een jaar weer bij hem is teruggekeerd. In de zomer van 2016 ontstonden de eerste scheurtjes in hun relatie. Huub ontkende dat, maar de twee werden nooit meer samen gezien. Een jaar geleden bevestigde Huub dan eindelijk dat ze uit elkaar waren. Wat er gebeurd was, liet Huub lange tijd in het midden. In Playboy vertelde hij onlangs dat hij een domme fout had gemaakt.

Scheiding

Huub zette eerder zijn relatie op het spel omdat hij verliefd was geworden op een andere vrouw. Tijdens zijn relatie met Resie, de moeder van zijn kinderen Sem (26) en Mas (23) gebeurde het meermaals dat hij in de ban raakte van een ander. In het interview zegt hij: ‘Renée Soutendijk is ook een heel goede vriendin, en toen ik eens met haar op het toneel stond ben ik door die intensiteit wel een dag of tien op haar verliefd geweest. Maar dat waaide weg. Gelukkig maar, want ik was toen al met mijn vrouw Resie. Ik ben trouwens nog een keer verliefd geweest. Dat heb ik opgebiecht en toen is Resie meteen weggegaan.’

Lees het hele interview in editie 3 van Story.

Beeld: Peter Smulders