Humberto Tan tevreden over comeback met talkshow

Door Redactie
Humberto Tan tevreden over comeback met talkshow

Humberto Tan kijkt tevreden terug op de eerste aflevering van zijn nieuwe talkshow. De presentator bedankt op Instagram de 660.000 kijkers die zondagavond voor de buis zaten.

'Dank allemaal voor de vele lieve reacties en dank allen voor het kijken', schrijft Humberto, die onder anderen Louis van Gaal en Theo Hiddema aan tafel had zitten. 'Het werd nog onverwacht laat na de uitzending, maar ik kijk vooral op een goede samenwerking met het team terug en gasten die zich kwetsbaar opstelden.'

Gedwongen afscheid

De presentator is na een afwezigheid van twee jaar terug op de late avond van RTL 4. Jarenlang presenteerde hij RTL Late Night, maar nam in 2018 gedwongen afscheid vanwege teruglopende kijkcijfers. Hij werd vervangen door Twan Huys, maar dat was geen succes en het programma werd niet veel later van de buis gehaald.

Sportzomer

Humberto neemt nu eerst de zondagen voor zijn rekening en zal in de komende sportzomer op werkdagen te zien zijn. De presentator voegt zich bij Eva Jinek en Beau van Erven Dorens die elkaar sinds begin vorig jaar afwisselen op de late avond.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.