Humberto Tan (57) merkt dat hij ouder wordt: ‘Lichaam moet harder werken’

Door Fleur Hartman
Humberto Tan

Presentator Humberto Tan is 57 jaar oud. Bijna 60 dus, aldus tijdschrift Margriet. In gesprek met het vrouwenweekblad vertelt Humberto dat hij wel aan z’n lichaam begint te merken dat hij richting de 60 gaat.

Harder werken

‘Ik ben dichter bij de honderd dan bij de nul. En ik moet zeggen: ik begin het wel een beetje aan mijn lichaam te merken. In Suriname moest ik een stevige klim doen die ik zes jaar geleden ook had gedaan en ik voelde dat mijn lichaam harder moest werken om hetzelfde te bereiken’, deelt hij met Margriet

Minuscuul buikje

Ook verklapt Tan dat hij een buikje heeft, voor het eerst in z’n leven. ‘Een minuscuul buikje, maar dat zat er eerder niet.’ Gelukkig heeft de presentator er geen moeite mee. ‘Dat accepteer ik. En als ik het echt niet wil, moet ik er harder voor werken. Ik train nu een keer per week, dat moet dan naar drie keer per week. Maar dat doe ik niet, dus kennelijk vind ik het prima’, zegt hij daarover.

RTL Late Night

De presentator is vooral bekend van RTL Late Night. Humberto kijkt tegenwoordig toch een stukje kritischer terug op die tijd. De presentator blikt terug in de Margriet op zijn talkshow en noemt de werkwijze van die tijd ‘niet gezond’. Hij doelt hier op de tien maanden per jaar waarin hij vijf afleveringen per week maakte van het programma. Of hij dat weer zou doen? 'Dan zeg ik: prima, maar wel voor maximaal twee maanden achter elkaar in plaats van tien maanden, zoals destijds bij RTL Late Night.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.