Humberto Tan klapt uit de school over band met ex-vrouw Ineke

Humberto Tan vertelt hoe zijn band met ex-vrouw Ineke er nu uitziet.

Humberto Tan en ex Ineke

Onlangs werd bekendgemaakt dat Humberto Tan en zijn vrouw Ineke na zo'n dertig jaar een punt achter hun relatie hebben gezet. Toch is er nog wel sprake van contact tussen de presentator en zijn ex-vrouw, zo vertelt RTL Boulevard-verslaggever Dries Roelvink. 

Dries vraagt aan Humberto hoe het met hem gaat in deze periode. Tan antwoordt daarop dat het 'heel goed' met hem gaat. Ook zegt hij dat hij prima zijn eigen keuzes kan maken en ook helemaal niemand een verantwoording schuldig is. 'Maar jij en Ineke gaan nog prima met elkaar om?', vraagt Dries. 'Heel goed, heel goed zelfs... Uitstekend', antwoordt Humberto daarop.

Geruchten

Op Instagram reageerde Tan ten tijde van de bekendmaking op de geruchten die al een tijdje rondgingen over zijn huwelijk en relatie. 'Normaal gesproken reageer ik niet op privé verhalen in de media, maar het lijkt me nu goed om wél iets te zeggen', aldus de presentator. Hij vervolgt: 'Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder. Samen met de liefde voor onze kinderen.' Daar laat Tan het bij. 'Verder zullen we er in de media niks over zeggen. Dat houden we privé.'

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard, Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!