Humberto Tan kiest voor zijn vrouw

Door Redactie
Humberto Tan kiest voor zijn vrouw

RTL4-ster Humberto Tan (51) verbreekt het stilzwijgen over overspelgerucht met Dionne Stax (31). Hij laat er deze week in Story echter geen enkel misverstand over bestaan: hij is gelukkig met zijn grote liefde Ineke, zijn vrouw, en van plan dat te blijven!

Gespot                            

Humberto zou vorig jaar zomer bij het appartement van Dionne, in de buurt van het Amsterdamse Amstel Hotel, gesignaleerd zijn. Omwonenden zagen Humberto diverse keren in de middag het appartementencomplex binnengaan. Dat hij bij Dionne langsging, werd duidelijk toen de twee op haar balkon van een lunch genoten.

Vriendschap          

De vriendschap zou zijn ontstaan nadat Dionne in december 2015 te gast was bij Humberto voor zijn oudejaarsuitzending. Tijdens de show was al een klik tussen de twee en na afloop van de uitzending waagden ze samen een dansje. Humberto zou ook aanwezig zijn geweest op Dionnes verjaardag in The Grand Hotel. De bron zag het voor zijn neus gebeuren. "Tijdens de lunch zag je dat beiden echt iets voor elkaar voelden. Ze waren heel klef met elkaar, het leek er toen dus al op dat er echt iets tussen hen speelde."

Humberto lucht nu zijn hart over het verhaal in Story. Wil je weten hoe Ineke en Humberto reageren op de geruchten? Vanaf vandaag is de nieuwe Story te koop.

Update:

Wil je weten hoe het nu gaat? Klik dan hier!

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story