Humberto Tan als gespierde spijker op oude foto

Door Redactie
Humberto Tan als gespierde spijker op oude foto

We kennen hem inmiddels niet beter als met een kaal hoofd en strak in het pak, maar in een ver verleden zag Humberto Tan er nog héél anders uit.

De RTL Late Night-presentator deelt via zijn Instagram regelmatig een kiekje uit de oude doos. Zo ook vandaag. Op de foto is dan ook een afgetrainde Humberto met zichtbare 8-pack te zien, die zicht als een heuse Epke Zonderland aan een bijzonder moeilijke move waagt. Al heeft Humberto zelf eerder vraagtekens bij het gat in zijn sokken. 'Toen ik kennelijk geen geld had voor nieuwe sokken!', schrijft hij er dan ook bij. 

Verdiensten

Over dat laatste hoeft hij zich tegenwoordig in ieder geval geen zorgen meer te maken. Huta Holding B.V., een grootbedrijf in kleding, telt namelijk een eigen vermogen van 1.1 miljoen euro in 2015. En da's niet mis. Ook zal hij de afgelopen jaren flink zijn binnengelopen met zijn werk voor RTL Late Night. Hoeveel hij daar precies mee heeft binnengeharkt is niet bekend. Maar het zal zeker genoeg zijn om elke dag een nieuw paar sokken van te kunnen kopen. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Instagram, Peter Smulders