• Liefde

Humberto hoort Waylon uit over vreemdgaan: 'Wat doe je jezelf aan met die hele verklaring'

Door Redactie
Humberto hoort Waylon uit over vreemdgaan: 'Wat doe je jezelf aan met die hele verklaring'

Waylon zegde onlangs een interview met Eva Jinek af, maar durfde gisteravond wel bij mede-vreemdganger Humberto Tan aan te schuiven.

Daar aan tafel werd hij tóch aan de tand gevoeld over zijn ontrouw.

Vreemdgaan

Heel Nederland weet inmiddels dat Waylon zijn vriendin Bibi Breijman bedroog tijdens haar tweede zwangerschap. Een pijnlijk punt, waardoor hij uiteindelijk besloot om het veelbesproken gesprek met Eva Jinek af te blazen. Bij Humberto schatte hij zijn kansen waarschijnlijk beter in. Toch ging ook hij het beladen onderwerp niet uit de weg.

Uithoren

Op live-televisie sneed Humberto het vreemdgaan aan, weliswaar op een zeer subtiele manier. 'Als het niet goed gaat even, dat je dat dan kan verwerken in liedjes. Doe je dat dan ook?', probeerde de presentator. 'Ik heb het nu over die afgelopen periode, hè?', verduidelijkte hij toen hij zag dat Waylon het niet helemaal begreep. De zanger bleef weg van de pijnlijke details en hing een algemeen verhaal op over dat hij alleen maar liedjes schrijft over zijn eigen leven en de dingen die hij doet.

Kwetsbaarheid tonen

Humberto hoorde zijn verhaal aan om vervolgens, op de valreep, tóch een poging te doen om meer los te peuteren bij Waylon. 'We hebben het nu over kwetsbaarheid en jij bent heel kwetsbaar geweest. Heb je nog behoefte om iets toe te voegen aan wat je al eerder hebt verklaard op Instagram? Ik dacht: Jezus man, wat doe je jezelf aan met die hele verklaring!', aldus Humberto. Na wat aarzelen kwam Waylon toch (soort van) over de brug. 'Het gaat goed. Ik hou van haar. Het is een geweldige vrouw. Ongelooflijk.' Daar nam de presentator genoegen mee. 'Oké, weet je, dus dat.'

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.