Humberto Tan heeft vermeende minnares al zeven jaar in zijn nabijheid

Wat is de rol van documentairemaakster Elise Roodenburg in het leven van Humberto Tan? Sinds de RTL-ster zijn breuk met Ineke bekendmaakte, gonst het in de babbelzieke tv-wereld van de geruchten over de charmante vrouwenmagneet. Is Elise, met wie hij de zwoele binnenlanden van Suriname bezocht, echt méér dan een collega?

Humberto Tan
© Brunopress

Aan insiders was bekend dat het nog steeds niet lekker liep tussen Humberto Tan (57) en zijn partner Ineke Geenen (52), de moeder van hun drie kinderen Isa (24), Julia (21) en Benjamin (15). Maar dat het jaren geleden meest besproken showbizzkoppel een punt zou zetten achter hun relatie, had niemand verwacht – zeker niet omdat Ineke vaker vergevingsgezind was geweest jegens Humberto, die altijd al de reputatie van vrouwenmagneet heeft gehad.

Geruchten over zijn charmante omgangsvormen doen al jaren de ronde in het babbelzieke tv-wereldje. De meest actuele roddel betreft documentairemaakster Elise Roodenburg (34), met wie hij de afgelopen feestdagen zou hebben doorgebracht in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo.

Elise

Humberto, die heeft verklaard voor het maken van een documentaire op zijn geboortegrond te zijn, liet eerder al in de media weten hier met Elise te zijn omdat zij een documentairemaakster is. Maar op de beelden die hij van zijn verblijf in Suriname op social media deelde, is zij nergens te bekennen. Boze tongen beweren dat ze daar al eerder gezien zouden zijn. Beiden doen er echter het zwijgen toe. Feit is dat Elise al zeker een kleine zeven jaar in het leven van Humberto is...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 03 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.