Humberto blikt terug op einde 'Late Night': 'Heel veel pijn van gehad'

Door Redactie
Humberto blikt terug op einde 'Late Night': 'Heel veel pijn van gehad'

Humberto Tan (55) is nu weer terug op de late avond, maar moest in 2018 het stokje doorgeven vanwege de tegenvallende kijkcijfers. Maar dat was absoluut niet zijn eigen keuze.

Dat vertelt de presentator in de podcast De Broadcast. Hoewel RTL een persbericht eruit wilde sturen dat Humberto het tijd vond om het stokje over te dragen, was dat volgens Tan zeker niet het geval. 'Ammehoela! Ik vond het helemaal geen tijd om het stokje over te dragen. Ik ben het er niet mee eens en ik ga het zeggen ook.'

Mensen waren het zat

Toch geeft Humberto toe dat mensen het op een gegeven moment misschien gewoon zat waren. 'Kennelijk. Die keken gewoon minder. Het programma smaakte naar minder, ik smaakte minder. Ik was toen veel meer onder druk, in de pers veel, publiciteit.' De presentator schoof ook nog bij veel andere programma's aan en dat heeft hem misschien de das omgedaan. Dan wordt het voor kijkers teveel, maar ook voor hemzelf. 

Heel veel pijn

Tan noemt het stoppen met de show niet alleen een 'open wond', maar vult aan: 'Er hebben heel veel mensen, en ik ook, heel veel pijn van gehad.' Gelukkig keert hij nu toch nog een beetje terug op zijn oude tijdslot met Humberto. 

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP

Humberto blikt terug op einde 'Late Night': 'Heel veel pijn van gehad'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.