• Liefde

Huizenprobleem opgelost: Barbara Sloesen gaat eindelijk samenwonen

Door Redactie
Huizenprobleem opgelost: Barbara Sloesen gaat eindelijk samenwonen

De afgelopen jaren was voormalig GTST-actrice Barbara Sloesen met haar vriend Max Houtman op zoek naar een huis om samen te kunnen wonen. Maar de hoge prijzen en het krappe aanbod stonden die droom in de weg.

Na zesenhalf jaar is ze eindelijk gaan samenwonen met haar grote liefde Max. ‘We wilden dit al veel eerder. Maar in Amsterdam, waar de woningnood heel hoog is, was er geen woning voor ons te vinden. Het was allemaal veel te duur. Kopen was überhaupt geen optie. En ook de huurprijzen rezen de pan uit. We waren al heel veel samen, maar onze ruimtes waren op één persoon gericht en niet op een samenwonend koppel. Daarbij, er stond altijd een kamer leeg omdat de een vaak bij de ander was.’ De huizenjacht kostte veel energie, maar uiteindelijk werd hun geduld beloond. ‘Na zesenhalf jaar samen hebben we eindelijk een woning gevonden. We huren een nieuwbouwwoning. Voor nu is dat prima. Wellicht dat we in de toekomst nog gaan kopen.’ Vlak voor de coronacrisis kreeg het koppel de sleutel. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Huizenprobleem opgelost: Barbara Sloesen gaat eindelijk samenwonen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.