'Huilende' Kim Feenstra voor het eerst de deur uit zonder zoontje

Door Redactie
'Huilende' Kim Feenstra voor het eerst de deur uit zonder zoontje

Kim Feenstra is voor het eerst sinds de geboorte van zoontje Brooklyn alleen op pad gegaan. En dat was een behoorlijke opgave, schrijft de kersverse moeder op Instagram.

'Voor het eerst in vijf weken dat ik uuuuuuuuren lang voor mijn gevoel (het waren er maar drie) verwijderd was van mijn hart en ziel. En onderweg miste ik mijn zoon. Ik dacht aan hem, voelde en hoorde hem. Zijn geur, zijn geluidjes. Tijdens het rijden kwamen de tranen. En wilde ik het liefst omkeren en naar huis. Met de tranen kwamen ook de lekkende borsten en dat was dan weer minder', aldus de openhartige Kim, die de deur uitging om een nieuwe auto op te halen. Zoon Brooklyn bleef achter bij zijn vader.

Wennen

Kim moet nog wennen aan haar leven als moeder maar het gaat volgens haar hartstikke goed. 'Het gaat zoals het komt. De ene nacht zijn we heerlijk aan het slapen en maar 1x wakker en de andere nacht weet ik van voor niet meer hoe ik van achteren heet. But it's all good', zegt ze. 'Wat geniet ik van deze nieuwe fase.'

Het model beviel vorige maand van haar eerste kindje.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.