Hugo de Jonge kijkt naar de persconferentie met een biertje en een bak popcorn

Door Redactie
Hugo de Jonge kijkt naar de persconferentie met een biertje en een bak popcorn

Hugo de Jonge, die niet langer coronaminister is, keek vrijdagavond naar de persconferentie met een alcoholvrij biertje en een grote bak popcorn, dat deelt hij op zijn Instagram en Twitter.

De Jonge was tijdens het grootste deel van de crisis verantwoordelijk en aanspreekpunt voor de coronabestrijding, en deed zelf tientallen persconferenties. Dit was de eerste van zijn opvolger Ernst Kuipers en dus ook de eerste conferentie waar hij zelf niet sprak.

Persconferentie kijken

Maar heel veel last leek De Jonge er niet van te hebben. Hij keek de persconferentie namelijk gewoon thuis op de bank, met de benen op tafel én onder het genot van een biertje en een grote bak popcorn. 'Persconferentie kijken…?', schreef hij bij de foto.

Veranderingen

Overigens zit De Jonge wel in het nieuwe kabinet. Hij werd deze week beëdigd als minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. De persconferentie is met het aantreden van Kuipers ook in een nieuw jasje gestoken, met een andere achtergrond en grafieken in beeld. Kuipers kon tijdens zijn eerste persconferentie direct versoepelingen van de strenge coronamaatregelen aankondigen.

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.