Hugh Grant heeft geen idee hoe Love Actually eindigt

Door Redactie
Hugh Grant heeft geen idee hoe Love Actually eindigt

Ondanks dat Hugh Grants rol in de speelfilm Love Actually een van zijn bekendste is, kan de acteur maar weinig herinneren van de film. In een interview met Digital Spy geeft de 60-jarige Hugh schoorvoetend toe dat hij niet meer weet hoe de film eindigt.

De film uit 2003 volgt negen met elkaar verweven liefdesverhalen. Grote rollen waren naast Hugh Grant weggelegd voor Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth en Alan Rickman. Grant vertolkte de rol van de Britse minister-president die verliefd wordt op zijn assistente Natalie, gespeeld door Martine McCutcheon.

Helpen

Ondanks zijn grote rol lijkt de acteur niet meer precies te weten wat er allemaal gebeurt in de film. "Het is zo lang geleden sinds ik de film gezien heb", vertelt de Brit aan Digital Spy. "Je moet me even helpen, met wie eindig ik ook alweer?"

Vervolg

Ook moet Hugh de fans teleurstellen op de vraag of er nog een vervolg komt op de originele film. "Ik ben daar helemaal niet mee bezig, ik heb er nog nooit over nagedacht." In 2017 kreeg Love Actually een korte sequel, speciaal voor het goede doel Red Nose Day.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.