• Liefde
  • Married at first Sight

Houdt huwelijk Lars en Lizzy uit 'MAFS' geen stand? 'Deelneemster praat mond voorbij'

Door Redactie
Houdt huwelijk Lars en Lizzy uit 'MAFS' geen stand? 'Deelneemster praat mond voorbij'

Hoewel kijkers niet het vertrouwen hebben in álle matches in Married at First Sight, zijn ze het over één ding eens: Lars en Lizzy zijn een schot in de roos. Toch lijkt hun huwelijk geen stand te hebben gehouden.

Lizzy deelt namelijk wel heel bijzonder nieuws in een post op Instagram. De Brabantse woonde namelijk al die tijd nog bij haar ouders, maar aangezien Lars een eigen huisje heeft, zou dit probleem zijn opgelost. Toch blijkt ze daar niet helemaal voor te gaan.

Eigen plek

'Nieuwbouw appartement + nieuwe auto = top week. #livingthedream #nieuwbouw #eigenplekje #mercedes', laat ze weten met twee kiekjes. Fans vragen zich dan ook af wat er aan de hand is. 'Of jullie gaan samen in je nieuwe appartement wonen, of je hebt verraden dat het experiment helaas mislukt is... ?', merkt iemand op.

Trouwring

Maar dat is niet de enige aanwijzing die duidt op een mislukt huwelijk. 'Vrees dat je gelijk hebt, zie op andere foto's ook al geen trouwring meer', reageert een ander. Toch stamt dit kiekje al uit oktober van vorig jaar: toen was nog niet bekend dat Lizzy meedeed aan het programma. Wie weet loopt haar deelname dus alsnog goed af.

Bron: Shownieuws | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.