• Showbizz

Horlogeconflict tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine zal worden uitgevochten in rechtbank

Door Fleur Hartman
Horlogeconflict tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine zal worden uitgevochten in rechtbank

Het conflict tussen Jaimie Vaes (32) en Lil Kleine (27) over de horloges zal uitgevochten worden in de rechtbank. Jaimies advocaat bevestigt aan RTL Boulevard dat ze inderdaad naar de rechter gestapt is.

Geen schenking

Twee weken geleden besprak Jaimie in haar Discovery+-serie ‘Jaimie in the vaes lane’ een mail waarin beslaglegging werd gelegd op horloges die rapper Lil Kleine haar gegeven had tijdens hun relatie. ‘Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest’, vertelde Jaimie. ‘Ik zweer het je, er wordt nu gezegd dat het nooit een schenking is geweest.’

Erg verbaasd

De influencer was erg verbaasd over de eis van Jorik Scholten, de echte naam van de rapper. Die verbazing stak ze niet onder stoelen of banken. ‘Je weet: als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden want ‘Jorik was zo goed voor zijn vrouw’. En nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is.’

Rechterlijke procedure

Jaimies advocaat stelt dat de procedure al enkele maanden aan de gang is. Beide partijen konden eerst schriftelijk op elkaar reageren, alvorens er een zitting plaats zou vinden. De advocaat van Kleine heeft niet gereageerd. Ook is het nog niet bekend wanneer de zaak voor de rechter komt.

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.