Hoogzwangere Kim Kötter in laatste week zwangerschap onder het mes

Hoogzwangere Kim Kötter in laatste week zwangerschap onder het mes

Spannende tijden voor Kim Kötter. Het model is 38 weken zwanger en staat op het punt om te bevallen. Toch is ze nog flink aan het vloggen en in haar nieuwste video is te zien hoe Kim weer onder het mes moet voor een wortelkanaalbehandeling. 

'Ik heb vannacht heel veel last gehad van voorweeën. En ik heb wederom een zenuwontsteking in het wortelkanaal', vertelt Kim zuchtend. 'Dat had ik eind 2019 na Expeditie Robinson. Ik ben drie keer behandeld en op dezelfde plek heb ik het nu weer. Het klopt heel erg en doet echt veel pijn.'

Geen pijnstillers mogelijk

Omdat Kim zo hoogzwanger is kan ze niet zomaar wat middeltjes tegen de pijn nemen. 'Het is niet heel verstandig om antibiotica te nemen. Mijn tandarts heeft me vandaag gebeld en we gaan het toch openhalen.' Ondanks dat Kim weer onder het mes moet, is ze er wel blij mee, want dat zal de pijn in ieder geval al verlichten. Toch is de timing van de ingreep niet heel voordelig. 'Ik heb toch weer een behandeling of twee, drie nodig binnen een maand. Dat wordt lastig met de bevalling maar we gaan ervoor. Want dit doet zoveel pijn, niet te doen,' aldus Kim.  

Voorweeën en naweeën

De voorweeën bij het model zijn al begonnen, maar deze behandeling is nog steeds een nawee van haar deelname aan Expeditie. 'Rondom Expeditie Robinson had ik mijn eerste wortelkanaalbehandeling. Die bacterie bleef zitten en kregen ze niet verholpen na die tijd.' Gelukkig is de pijn na een bezoekje aan de tandarts iets afgenomen. 

De video waarin Kim over haar behandeling praat zie je hieronder.

Derde kindje

Hoewel het liefdesgeluk van Kim en Jaap toen al met zoontjes Youp en Muck was bekroond, kreeg het gezin Reesema-Kötter de verrassing van hun leven toen Kim in verwachting bleek te zijn  van hun derde kindje. ‘Het was echt een cadeautje. Die andere twee zijn natuurlijk via ivf ontstaan, maar deze was gewoon ín de coronatijd in m’n buik gekomen’, vertelde de presentatrice in augustus in de speciale baby-vlog.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Hoogzwangere Kim Kötter in laatste week zwangerschap onder het mes

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.