• Liefde
  • Katja Schuurman

Hoogzwangere Katja Schuurman verrast met 'geen babyshower'

Door Redactie
Hoogzwangere Katja Schuurman verrast met 'geen babyshower'

Het is aftellen voor Katja Schuurman en Freek van Noortwijk: hun dochtertje kan elk moment geboren worden. Op de valreep is de presentatrice nog verrast door haar vriendinnen. Geen babyshower maar 'wel zoiets', aldus de hoogzwangere Katja.

De feestelijke verrassing vond plaats in Katja en Freeks tuin in Uitdam. Een leger aan vriendinnen, waaronder Babette van Veen en Daphne Bunskoek, stonden onaangekondigd voor de deur om samen gezellig te eten, drinken en vooral lachen. Ook zus Birgit Schuurman en hun moeder waren van de partij. Katja deelt een reeks kiekjes van deze bijzondere dag. 'Wat een heerlijke verrassing liefjes!! Dank jullie wel voor de pijn in mijn buik van het lachen; een welkome afwisseling met de voorweeën. Wat een geluk om zoveel fantastische vrouwen in mijn leven te hebben!'

Babykamer

Katja en Freek kijken reikhalzend uit naar de komst van hun dochtertje. De aanstaande ouders zijn er helemaal klaar voor nu haar kamertje in jungle-thema af is. Vorige week deelden ze meerdere kiekjes van de babykamer. Ze hebben een duidelijk thema gekozen: de hele kamer is gevuld met dierenitems. 

Aankondiging

In februari (op Valentijnsdag) kondigde Katja via social media aan zwanger te zijn van haar tweede kindje. Freek en zij krijgen een meisje. Wanneer ze precies uitgerekend is, is niet bekend. 

Beeld: Peter Smulders 

Hoogzwangere Katja Schuurman verrast met 'geen babyshower'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.