• Familie de Mol

Hoofdredacteur LINDA.: gaat iets beter met Linda, rust helpt

Door Redactie
Hoofdredacteur LINDA.: gaat iets beter met Linda, rust helpt

Het gaat 'iets beter' met Linda de Mol. Dat vertelt Karin Swerink, hoofdredacteur van het blad LINDA. dinsdagavond in RTL Boulevard. 'Ik denk vooral dat rust Linda helpt', aldus Swerink.

Volgens Swerink is het belangrijk dat Linda 'de dingen in haar eigen tijd en op haar eigen manier' kan verwerken. Over de comeback van De Mol op televisie zegt Swerink het volgende: 'Er is een moment waarop Linda terugkomt. Wanneer weet niemand nog precies. En als ze komt, dan zal ze dat op een geheel eigen wijze doen.'

The Voice of Holland

De Mol legde al haar werkzaamheden in januari voor onbepaalde tijd neer na onthullingen over het programma The Voice of Holland. Haar ex-vriend en The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De bandleider erkende dat hij eerder "relaties van seksuele aard" had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. Hij stapte op bij het programma, nog voordat een aflevering van de onlineserie BOOS, waarin de verhalen aan het licht kwamen, verscheen. De Mol besloot haar relatie met de muzikant te beëindigen.

Werkzaamheden

De Mol legde haar werkzaamheden voor haar tijdschrift LINDA. ook neer. Wanneer ze daar weer aan de slag gaat, is nog niet duidelijk. Tot die tijd verschijnt ze ook niet op de cover van het blad. Haar tv-programma Miljoenenjacht van 27 maart werd uitgesteld naar komend najaar. Eind maart werd bekend dat De Mol haar werkzaamheden weer oppakt voor opnames van een televisieserie op SBS6, waarin ze de hoofdrol gaat spelen. De zender komt binnenkort met meer informatie

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.