Hond Bommel van de Meilandjes totaal ontspoord: 'Hij is compleet de weg kwijt'

Door Redactie
Hond Bommel van de Meilandjes totaal ontspoord: 'Hij is compleet de weg kwijt'

Bulldog Bommel is na de verhuizing van Frankrijk naar Nederland volledig ontspoord. In Chateau Meiland was al te zien dat hij het vaak op het blaffen zette, maar nu is het einde zoek.

Zo laat een woordvoerder van SBS6 weten in een persbericht.

Bommel

De hond zal een grote rol krijgen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Wat er met de geliefde hond gaat gebeuren is niet bekend, maar dat het niet helemaal lekker gaat moge duidelijk zijn. 

Gilletje Martien

'Ook aan het kleine leed komt maar geen eind. Bijtgrage buldog Bommel is na de verhuizing definitief de weg kwijt en bij elk gilletje van Martien hapt hij toe', zegt de woordvoerder.

Trauma

De familie heeft al jaren gedoe met de hond, maar toch zijn ze dol op hem. 'Onze Bommel heeft een trauma opgelopen vorig jaar. We hadden namelijk nog een andere bulldog, die in het bijzijn van Bommel overleed toen wij op vakantie waren. Daarna was hij helemaal van slag. Sindsdien is-ie zo beschermend naar ons', aldus Martien een paar jaar terug in het magazine LINDA.

Het nieuwe seizoen start op 1 maart en zal ongetwijfeld weer bomvol gilletjes, wijntjes en hysterie zitten.

Bron: SBS6 Beeld: William Rutten/SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.