• Showbizz

Holly Mae Brood ervaart nare reacties over 'te dun' lichaam

Door Redactie
Holly Mae Brood ervaart nare reacties over 'te dun' lichaam

Dat BN'ers altijd in de spotlight staan, ervaart ook Holly Mae Brood. In gesprek met 'LINDA' vertelt ze over haar lichaam, waar ze wel eens wat commentaar op krijgt.

Actrice Holly Mae Brood heeft - zoals velen - te maken met reacties over haar lichaam. Zo zou de brunette 'te dun' zijn. Dat maakte haar op jonge leeftijd al onzeker: 'Een tijd lang wilde ik grotere borsten. Ik heb heupen, een beetje bil, maar echt weinig borst', vertelt de presentatrice. Ook online krijgt ze daarover reacties. En die gaan best ver: 'Ooit noemde iemand mij een 'wandelende kankertak'.

Bunkeren

Want ondanks dat ze als 'te dun' wordt beschreven, is Holly helemaal niet bezig met veel sporten en afvallen. Sterker nog ze 'bunkert' behoorlijk en 'kan eten zonder aan te komen.' 

Heppiedepeppie 

Daarom is volgens de actrice ook thinshaming een probleem en niet alleen het veelgehoorde fatshaming. 'Dat is ook happening, hoor. En waarom? Elk lijf is mooi en ik ben heppiedepeppie met het mijne.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.