Holly Brood vergeeft Soy Kroon overspel

Holly Brood en Soy Kroon zijn hét voorbeeld van soapgeliefden, wier romance níet als een zeepbel uit elkaar is gespat. Wat niet betekent dat het altijd rozengeur en maneschijn is tussen de twee!

Soy Kroon en Holly Brood
© Edwin Smulders

Goede Tijden, Slechte Tijden heeft al de nodige liefdesparen voortgebracht. Maar net als in de soap zelf waren die relaties meestal geen lang leven beschoren. Uitzonderingen daargelaten: Holly Brood (28) en Soy Kroon (27) bijvoorbeeld. Al komt het geluk de twee niet aanwaaien!

Vriendschap op het spel

Kort nadat Holly in 2016 haar opwachting in de serie had gemaakt als Amy Kortenaer, bleek ze ook privé een klik te hebben met Soy, die Sil Selmhorst speelde. Gaandeweg sprong de vonk over, waar ze niet meteen aan overgaven. Sterker nog: ze durfden elkaar niet eens te zoenen, omdat ze doodsbang waren hun vriendschap op het spel te zetten. Maar toen Soy na vijf maanden eens bij Holly bleef logeren, omdat het te laat was om nog naar huis te gaan, won het verlangen naar hartstocht het van de angst dat hun vriendschap zou kunnen sneuvelen. De liefde hield stand, inmiddels al bijna zeven jaar!

Niet makkelijk

De beginfase van hun relatie was immers niet makkelijk. Zo werd Soy geplaagd door jaloerse gevoelens, omdat hij Holly’s ‘Amsterdamse leven’ niet kende, en niet wist met wie ze allemaal omging. Dat ze erg aanhalig is, vond hij ook lastig. Soy maakte zijn onzekerheid en jaloezie bespreekbaar. Toen bleek dat Holly’s vleierige gedrag verder niets betekende, was hij gerustgesteld. Ze maakten toen ook de afspraak: flirten mag, dat is gezond, maar daar ligt ook wel de grens! Al vindt Holly dat stellen tegenwoordig erg snel de handdoek in de ring gooien. ‘Ik denk dat het van de situatie afhangt,’ zegt ze in &C. ‘Mocht Soy een keer een slippertje maken, zou ik niet meteen denken: ik hoef je nooit meer te zien. Ik denk dat je het gesprek met elkaar aan moet gaan.’ 

Eerlijk zeggen

Holly wil daarmee niet zeggen dat ze er geen moeite mee zou hebben. Soy zou wat haar betreft heel hard zijn best moeten doen om haar vertrouwen terug te winnen. ‘Ik vind mensen die vreemdgaan de ­grootste sukkels op de aardbol. Maar het minste wat je kunt doen als je zoiets doet, is het eerlijk zeggen en samen naar een oplossing zoeken,’ zegt Holly.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 12 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.