Hoera: Martine Bijl blaast 70 kaarsjes uit

Door Redactie
Hoera: Martine Bijl blaast 70 kaarsjes uit

Actrice en Presentatrice heeft een aantal heftige jaren achter de rug, maar mag vandaag even volop genieten. Ze viert vandaag haar zeventigste verjaardag.

Lees ookStapje voor stapje gaat het beter met Martine Bijl

‘Alles opnieuw leren’

Dat Martine vandaag zeventig kaarsjes mag uitblazen lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. In september 2015 getroffen door een hersenbloeding, die enorme schade aanrichtte. Naar eigen zeggen moest de voormalig Heel Holland Bakt-Presentatrice “alles opnieuw leren”. Zelfs van een simpele lepel wist ze niet meer wat het was en waar het voor diende, zo vertelde ze vorig jaar in een interview met het AD.

Depressie

Naast de zware revalidatie kreeg Martine, die zich na haar hersenbloeding volledig terugtrok uit de media, te kampen met de huidziekte gordelroos. Dat bleek de druppel voor Martine, die in een forse depressie verzeild raakte en zelfs enige tijd in een kliniek verbleef om daar weer bovenop te komen.

Gezond op naar de 80

Inmiddels gaat het stukken beter met Martine en “vordert ze gestaag”, aldus haar man in een eerder interview. Of ze ooit nog terugkeert op televisie is de vraag, maar wij zijn vooral erg blij dat Martine weer beetje bij beetje de oude wordt. Als dát geen reden is voor een feestje vandaag…

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty-nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Hollandse Hoogte