• Hazes

Hoera! André Hazes is jarig: 'Dit jaar wordt alles anders'

André Hazes

André Hazes kijkt na een turbulente periode heel anders naar zijn eigen verjaardag. Dit jaar is 'alles anders', schrijft de zaterdag 29 jaar geworden zanger op Instagram.

'It's my birthday! Normaal had ik niet zoveel met mijn verjaardag, maar dit jaar is het anders. Alles is anders! Ik ben blij', aldus Hazes, het jongste kind van André Hazes sr.

Muzikale comeback

Hazes werkt momenteel, na een periode waarin hij zijn verslavingen definitief vaarwel heeft gezegd, aan zijn muzikale comeback. Eerder deze week was hij naar eigen zeggen voor het eerst nuchter op televisie.

Rechtszaak 

Toch is het zeker niet altijd feest in huize Hazes. Zijn zus Roxeanne en moeder Rachel staan namelijk op 9 februari tegenover elkaar in de rechtbank in Utrecht. Daar wordt een kort geding behandeld dat Roxeanne heeft aangespannen tegen haar moeder, een zaak die te maken heeft met de erfenis van de overleden Hazes senior. André Hazes wil 'niet eens' dat zijn naam in de rechtszaak over de erfenis van André Hazes senior genoemd wordt, vertelde de zanger tegenover RTL Boulevard

'Eigen centjes'

'Ik werk voor mijn eigen centjes', zei de 28-jarige André Hazes junior tegen het entertainmentprogramma, nadat werd gevraagd naar zijn mening over de zaak. 'Daar ben ik hartstikke trots op. Ik heb nog nooit gedacht aan zoiets als een erfenis.' Hij wil zich er dan ook het liefst 'lekker buiten laten', vervolgde Hazes, en houdt zich er 'bewust' buiten

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.