• Liefde

Hoe Thijs Römer zijn vriendin herovert na relatiedip

Hoe Thijs Römer zijn vriendin herovert na relatiedip

Terwijl ex Katja Schuurman binnen no time weer aan de man was na de scheiding van Thijs Römer, deed hij het liever rustig aan. Tot hij eind vorig jaar viel voor de charmes van ballerina Igone de Jongh. Alhoewel, na een tijd werden de wolken boven hun relatie donkerder. Toch lijken de twee elkaar weer gevonden te hebben!

Lees ook: Katja Schuurman doet een boekje open over seksleven met Freek

Eerste barsten

Het prille liefdesgeluk van Thijs en Igone bleek van korte duur. Door hun verschillende levens én werkschema's ontstonden de eerste barstjes al snel. Zij leeft gedisciplineerd, hij houdt er een lossere levensstijl op na. En de liefde, was die wel echt? Dat vroeg Igone zich af...

Tij gekeerd

Thijs maakte er geen geheim van dat hij een glas Chardonnay makkelijker wegkrijgt dan water en dat hij de combinatie van MDMA en XTC iedereen kan aanbevelen. Die woorden komen niet eens in Igone's vocabulaire voor! Maar het tij is gekeerd en aan de romantiek heeft het nooit gelegen. 

Op de foto van Edwin Smulders is duidelijk te zien dat Igone haar vriend maar al te graag gedag kust. Bekijk de foto in editie 20. Nu in de winkel!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders