Hoe ontbijten de sterren?

Door Redactie
Hoe ontbijten de sterren?

Wat de boer niet kent, dat eet hij niet, luidt een oud gezegde. Volgens een recent onderzoek zitten vooral mannen vastgeroest in hun eetgewoonten.

Het broodje kaas is 's morgens veruit favoriet als ontbijt. Bijna de helft van de mannen probeert nooit iets anders. Maar liefst 70% van de vrouwen doet dit juist wél. Wat is het ontbijt gedrag van onze BN'ers?

Onze BN'ers

Laura Ponticorvo begin haar dag vaak met een crackertje met een gebakken ei en een plakje kaas, yoghurt met cruesli of ze begint haar dag met warm eten. 'Als ik de vorige dag bijvoorbeeld rijst met groenten en kip heb gegeten en nog wat over heb, neem ik dit opgewarmd als ontbijt. Veel mensen vinden het smerig maar ik vind het heerlijk'.

 

My kinda Bevrijdings & Hemelvaartsdag ☀️ #happy

Een foto die is geplaatst door LAURA PONTICORVO (@lauraponticorvo) op

Zo eet Henny Huisman al 20 jaar elke ochtend een bakje plantaardige yoghurt met fruit. Emile Ratelband eet elke ochtend een ander soort groente en Vivian Boelen heeft 's ochtends weinig trek en begint de dag met een kopje koffie.

 

Eenie, meenie, mine, ALL! Ow, had so much fun making this. What's your favorite toast topper? Een foto die is geplaatst door Rens Kroes (@renskroes) op