Hoe Nikkie Plessen van soapie een modemiljonair werd

Door Redactie
Hoe Nikkie Plessen van soapie een modemiljonair werd

Nikkie Plessen begon ooit als soapie en TMF-vj. Nu staat ze aan het roer van een imposant mode-imperium, dat ze in zes jaar uit de grond stampte. Ze strikte Kate Moss als muze, organiseert jetsetfeestjes in Berlijn en personeeluitjes in New York. 

Lees ook: Nikkie Plessen gaat als een speer en strikt Kate Moss

Eigen geld

Nikkie is naar eigen zeggen met haar eigen geld haar onderneming gestart, ondanks dat haar zeer gefortuneerde vriend en zakenmand Ruben Bontekoe samen met haar de directie van NP Fashion BV vormt. 'Ik heb geen 27 Ferrari's voor de deur. Alles wat verdiend wordt gaat terug in het bedrijf.' Terwijl zij zich bezighoudt met knoppen, stoffen en ritsen focust Ruben zich op de cijfers en het uitrollen van winkels. 

Hard werken

'Het is thuis 24/7 Nikkie', aldus de modemiljonair. Ze houdt zich zeven dagen per week met haar werk bezig. Daarom komt het goed uit dat haar huis, dat vijf verdiepingen telt, op loopafstand van kantoor is. Aldaar is het credohard werken en dat laat Nikkie zelf óók zien. Vier dagen na de geboorte van zoon Alain was ze daarom weer present op kantoor en als de kinderen op bed liggen gaat de laptop weer aan. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 26 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders