• GTST

Hoe leuk: dit bekende personage keert terug naar Meerdijk

Door Redactie
Hoe leuk: dit bekende personage keert terug naar Meerdijk

Het is een komen en gaan van personages in Goede tijden, slechte tijden. Toch zal een oude bekende weer haar opwachting maken in het vertrouwde soapstadje. Niemand minder dan Kimberly Sanders, gespeeld door Britt Scholte, keert namelijk terug in Meerdijk.

Een paar maanden geleden moest het publiek afscheid van haar nemen toen ze vertrok om rond te reizen in India. Ze pakte haar koffers met veel liefdesverdriet, want haar ex Noud zat in Japan en ook met Tiffy wilde het niet lukken. Toch blijkt er weer een reden voor Kimberly om terug te keren naar het oude nest.

Geen goede tijden

Maar of Kimberly goede tijden krijgt in het soapstadje, dat is nog maar de vraag. Op de website is te lezen: 'Kimberly ontdekt dat Ludo geïrriteerd raakt als Janine met Rob op pad gaat. Rik wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. Zoë steunt hem, maar kan toch haar twijfel niet uitschakelen. En wat is de rol hiervan?' Vanaf begin mei is Britt weer te bewonderen in de soap.

Hoe leuk: dit bekende personage keert terug naar Meerdijk

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP