Hoe is het nu met Laura en Cathalijne uit MAFS?

Laura het Cathalijne: het droomkoppel van dit seizoen van Married at First Sight

Laura en Cathalijne
© Still Videoland

De twee lekker elkaar meteen te hebben gevonden: ze konden zichzelf zijn bij elkaar en klikten enorm goed. Toch zagen we misschien wat weinig van dit koppel. 

Tijdens het eindgesprek bleven ze... getrouwd! Maar toch zat - vooral Laura - er wat stilletjes en koeltjes bij. Zal het nog goed zijn tussen de twee dames? Of volgt er, net zoals bij de andere getrouwde koppels, na drie maanden toch een scheiding?

Succesvol huwelijk? 

Aran Bade van RTL Boulevard ging deze week langs bij de koppels uit MAFS om te kijken hoe het met ze is en wat de status van hun relatie is. Alleen Laura en Cathalijne miste nog. Op de boerderij van Cathalijne aangekomen, kan het eindresultaat eindelijk worden onthult. Op de vraag 'Zijn jullie nog getrouwd?' beantwoorden de twee: 'Ja.'

Gewoon verliefd

Hoe voelt dat? Laura: 'Heel gek, we mogen het nu eindelijk tegen de buitenwereld vertellen.' 'We hebben het echt super leuk samen. En we kwamen er vooral heel snel achter dat we echt superveel overeenkomsten hebben', legt Cathalijne uit. 'Ze is gewoon super leuk en super knap, aldus Laura. 'We zijn hartstikke verliefd op elkaar, dat is gewoon hartstikke leuk,' sluit Cathalijne het diepte interview af.  

Stille geliefden 

De twee zijn altijd al erg stilletjes en timide geweest. Tijdens het eindgesprek van Laura en Cathalijne vertelde Patrick waarom. ‘Deze mensen zijn gewoon op zoek naar de liefde. En alles wat eromheen zit: camera’s, programma, experts, is een soort ballast die ze weghoudt bij de liefde’, aldus Patrick. ‘Dat maakt hen juist zo extreem geschikt.’ 

Slechte eerste indruk

Laura en Cathalijne zijn dus het enige succeskoppel van dit seizoen. Ze zijn nog getrouwd en hartstikke verliefd. Toch werd het tijdens het eindgesprek nog even spannend toen het koppel opbiechtte elkaar helemaal niet zo leuk te hebben gevonden tijdens de huwelijksdag. ‘Die dag was voor ons helemaal geen hoogtepunt’, geeft Cathalijne dan eerlijk toe. ‘We vonden elkaar ook helemaal niet zo leuk.’ Ze vonden elkaar zelfs helemaal niet zo aantrekkelijk door - zoals Laura het noemde - de poppenkast eromheen. Gelukkig is het goed gekomen en genieten de dames nog altijd van elkaar. 

Benieuwd hoe het afloopt met de andere stellen uit Married at First Sight? U leest het op onze MAFS-overzichtspagina.

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!