Hoe is het nu met Gerard Cox?

Door Redactie
Hoe is het nu met Gerard Cox?

We kennen deze Rotterdamse acteur natuurlijk het meest van zijn rol als Jaap Kooiman in de serie Toen was geluk heel gewoon waar hij ook scenarioschrijver van was. Daarnaast is Cox een bekend zanger. Hij is dol op zijn vak en vandaag de dag zit hij nog niet stil!

Joke BruijsNoem je Gerard Cox, dan denk je vrijwel meteen ook aan Joke Bruijs, dit gouden duo werkt nog steeds samen! Joke Bruijs stonden in april en mei samen op de plank met theatershow de Oase bar. Deze zomer geeft Joke Bruijs een jubileumconcert waar Cox vanzelfsprekend ook aan zal deelnemen. In een interview liet Joke Bruijs ooit weten dat zij 'nooit op elkaar uitgekeken raken'. RegisseurDaarnaast is Cox ook de regisseur van  Het Echt Rotterdams Theater. Dit is de theatergroep van zijn -Toen was geluk heel gewoon-collega Paul van Soest. In 2015 won Gerard Cox de  Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders