Hoe is het nu met de First Dates-afspraak van Hans de Booij?

Speciaal voor Valentijnsdag trad Hans de Booij weer eens in de publiciteit. En niet zomaar: hij ging op date!

Hans de Booij

Het liefdesprogramma First Dates nodigde speciaal voor Valentijnsdag een handje BN'ers uit om een hapje te komen eten in het First Dates restaurant en hun potentiële nieuwe liefde te vinden. Zo ook Hans de Booij

In het programma werd hij gekoppeld aan de 62-jarige Irma. Ook al herkende zij de beroemde Hans niet, Irma was wel te spreken over deze aantrekkelijke man. En ook Hans was blij met zijn date.

Hoe is het nu met Hans en Irma na First Dates?

Het klikte enorm tussen Hans en Irma. De twee spraken naar elkaar uit dat ze nog wel eens wilden afspreken. 'Ik wil nog wel meer horen', aldus Hans over zijn date. Story sprak hem en was natuurlijk reuze benieuwd hoe het nu tussen de twee gaat. En wat blijkt? De twee hebben het hartstikke leuk!

Elkaar ontdekken

‘Het klikte met Irma. Na de uitzending hebben we contact gehouden, en binnenkort zien we elkaar weer. Ik vind dat je zoiets een kans moet geven. Na één afspraakje weet je nog niet zoveel over elkaar. Dat willen we dus gaan ontdekken', aldus Hans tegen Story.

Settelen 

Een alcohol- en drugsverslaving, een scheiding, verbroken romances, een faillissement en enige tijd dakloos... Hans de Booij heeft loodzware jaren achter de rug. Maar nu lijkt de zanger, die in 1983 een megahit scoorde met Annabel, zijn leven langzaam weer op orde te krijgen. Vanuit Antwerpen, waar hij momenteel woont, verhuist hij een dezer dagen naar Brabant, waar Johan Vlemmix hem onderdak geeft. ‘Johan is een goede vriend van mij,’ vertelt Hans aan Story. ‘Hij heeft net een groot stuk grond gekocht. Daarop laten we een tiny house plaatsen, waar ik kan gaan wonen. Daar kijk ik enorm naar uit. Al tientallen jaren heb ik zoveel rondgezworven. Ik woonde overal, maar had nergens een vaste stek. Ik word dit jaar 65 en het idee om me ergens te settelen, is fijn. 

Tekst: Karin Riethoven

Dit verhaal komt uit Story. Editie 08 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!