• Showbizz

Hoe is het nu met… Boris Titulaer uit Idols 2?

Door Redactie
Hoe is het nu met… Boris Titulaer uit Idols 2?

Boris Titulaer veroverde de harten van tv-kijkend Nederland én de winst in de tweede editie van Idols. Hoe gaat het nu met de zanger? Keept hij de soul nog een beetje alive?

De Venlose zanger Boris Titulaer maakte in 2004 enorm veel indruk met zijn soulvolle zangstem. In de finale verpletterde hij Maud en niets leek een succesvolle muziekcarrière in de weg te staan.

Hoewel er schamper gedaan werd over de Idols-winnaar, wist hij uiteindelijk toch te overtuigen. In de tien jaar na Idols haalde hij een paar keer de Album Top 40, hoewel zijn singels wat minder succesvol waren. Hij stond in het voorprogramma van Katie Melua, zijn nummer She’s on Fire werd zelfs gebruikt in de bioscoopkraker 50 Shades of Grey.

De soul is even niet meer alive

De carrière van Boris kreeg echter een fikse optater door het faillissement van zijn bedrijf Bo-Rush Productions in 2016. Volgens voormalig zakenpartner Wim Noorman sluisde de zanger geld weg, wat Boris zelf altijd ontkend heeft. De zaak kwam niet voor de rechter vanwege een schikking, maar zowel Noorman en Titulaer gingen voor pakweg anderhalve ton het schip in.

Door alle perikelen verdween Boris een beetje van de radar, en eigenlijk lijkt zijn carrière na Idols een beetje op een ‘eeuwige comeback’. Bo Saris barst van het talent, maar rent nog steeds het heuveltje op.

Bo Saris in Lockdown

In 2020 werkte Boris weer aan een comeback, en zong hij in de theatershow Soul Sisters. Nu de theaters en concertzalen voor lange tijd dicht zijn plaatst Bo Saris af en toe muziek op Facebook, maar de situatie is natuurlijk niet al te best.

Boris staat in elk geval te trappelen tot de concertzalen weer opengaan!

Ben je benieuwd hoe het met andere Idols-sterren gaat? Jim en Jamai hebben elkaar weer gevonden, en zó gaat het nu met Hind Laroussi en ehm... Herman.

Bron: Superguide

Hoe is het nu met… Boris Titulaer uit Idols 2?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.