Hoe gaat het nu met Nicole uit Married at First Sight?

Het zit er ein-de-lijk op voor Martijn en Nicole, hun volledig mislukte Married at First Sight-huwelijk. De trouwringen zijn in het welbekende bakje gekletterd. Hoe gaat het nu, maanden na de opnames, met Nicole?

Door Redactie
MAFS-Nicole

Het gaat 'heel goed' met Nicole, zo vertelt ze in een interview met RTL Boulevard. 'Ik heb het heel erg druk met werk en heb nog steeds dezelfde óntzettend fantastische familie en vrienden die me allemaal heel erg steunen.'

Steun van familie en vrienden

Er kwam natuurlijk een bak aan online drek over Martijn en Nicole heen. Best wel heftig, zo'n social media-storm. Ze kreeg gelukkig enorm veel steun van de mensen om haar heen. 'Iedereen leeft zo met me mee. Om een voorbeeld te geven: toen ik belde dat het misging (op huwelijksreis in Italië, red.) zei mijn zwager meteen: 'Ik boek nu een ticket voor je zus en die komt eraan'. Dat kon natuurlijk niet, want je zit daar met een heel team. Maar even om aan te geven hoe erg ze me steunden. En nog steeds, gelukkig.'

'Iedereen staat heel erg achter me en begrijpt uiteraard ook mijn verhaal. Ze hebben natuurlijk alle details gehoord.' Ze vindt dat ze verder 'een heel fijn leven' heeft.

Hoe zit het nu met de liefde?

Boulevard-verslaggever Aran Bade prikt natuurlijk ook een beetje door: met Martijn is het gigantisch gefaald, heeft Nicole dan nog wel vertrouwen in de liefde? Is er momenteel plek voor een man in haar leven? 'Er is zeker een plek voor een man. Ik ben hiervoor al lang genoeg alleen geweest. Maar, eh... Ik denk dat er nu wel een drempeltje zit. Het moet wél de juiste zijn. Iets moet meteen goed voelen. En dat ging hier al heel snel mis. Voor de juiste man is er zeker plek', sluit ze af.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Robin Heerkens

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!