Hoe de vriendin van Wim Kieft hem op het rechte pad houdt

Hoe de vriendin van Wim Kieft hem op het rechte pad houdt

Wie Wim Kieft vijf jaar geleden had verteld hoe rooskleurig zijn leven er nu voor zou staan, was door de oud-international waarschijnlijk voor gek verklaard. Toch is dat de realiteit, mede dankzij zijn vriendin Dagmar... en een veelbesproken tv-ster.

Waren er tijden dat Wim Kieft (55) dagelijks in dezelfde Amsterdamse tram zat en zich uit pure verveling eindeloos tussen begin- en eindpunt liet vervoeren, dat is tegenwoordig gelukkig anders. Dat niet alleen vanwege zijn baan als voetbalanalist bij Ziggo Sport, maar ook vanwege het geluk dat hij vond bij Dagmar Zuiderbaan, de vrouw die hem meer dan wie ook een spiegel voorhield. In de meest letterlijke zin welteverstaan: Dagmar was Wims vaste visagiste toen hij actief was voor betaalzender Sport1. De vonk tussen de twee sprong vier jaar terug over. En nog altijd is het stel dolgelukkig, zoals duidelijk is te zien op deze exclusieve Story-foto’s. Dagmar en Wim werden verliefd kort voordat Nederland werd opgeschrikt door het grote geheim dat de voormalige topvoetballer twintig jaar verborgen hield: een ernstige verslaving aan drank en cocaïne, die Wims leven tot een eenzame en gevaarlijke hel maakte.

Lees het hele verhaal in editie 22.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Hoe de vriendin van Wim Kieft hem op het rechte pad houdt

Beeld: Peter Smulders