• Hazes
  • Liefde

Hint André hiermee op aanstaand huwelijk met Monique?

Door Redactie
Hint André hiermee op aanstaand huwelijk met Monique?

André Hazes heeft het al vaak laten vallen: hij wil dolgraag trouwen met zijn grote liefde Monique Westenberg. Een Hazes-huwelijk lijkt dichterbij dan ooit: de zanger hint opnieuw op een aanzoek. 

Bij een foto van hen samen schrijft André een ode aan de moeder van zijn zoon. 'Wat zou ik blij zijn als je zegt: ik blijf voorgoed bij jou. Ik wil alles met je delen. Met je lachen als mijn vrouw. Kijk niet naar achter, maar vooruit. Ik wil van jou nu een besluit, want ik droom', begint Hazes. 'Je maakt me zo gelukkig, als je ligt in bed naast mij. Ik kan je niet vertellen wat ik voel maar het maakt me blij. Al wat ik vraag is blijf hier bij mij. En hou me vast en voel je vrij want ik droom.'

Voor altijd samen

Daar houdt André het niet bij. 'We zijn nu samen, voor altijd samen', vervolgt hij. 'Met je handen door mijn haar. Wist ik jouw gevoelens maar, maar we zijn samen. We zijn nu samen, voor altijd samen. Zeg me dat je mij vertrouwt. Zeg me dat je van me houdt. Ach, we zijn samen.'

Voorbereidingen voor aanzoek

Onlangs deed André al een boekje open over een aanzoek en zei hij zeker te weten dat Monique ‘ja’ zou zeggen. Ook liet hij weten er helemaal klaar voor te zijn. 'Het gaat ook gebeuren, maar ik houd lekker geheim wanneer. Het is voor mij duidelijk dat deze vrouw de juiste is voor mij', zei de zanger tegen Privé. Hij liet zelfs vallen de ring al ‘deels’ in huis te hebben. 'Ik zeg eigenlijk al te veel. Niemand weet dat ik al eerder op het punt heb gestaan om Moon te vragen. Ik was al heel ver en had bij een vriend al een mooie, bijzondere steen gekocht, die in de ring moet.' Vlak daarna gingen de twee door moeilijke tijden in hun relatie.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.