Hint André Hazes hiermee op een gevolg van documentaire?

Zit er een vervolg op de veelbesproken documentaire van André Hazes te komen? 

André Hazes

André Hazes is momenteel druk aan het werk met zijn nieuwe muziek op een schrijverskamp, waar hij op zijn Instagram af en toe beelden van deelt. Maar woensdagavond deelt hij wel een heel opmerkelijke foto in zijn Stories...

De foto die hij repost op zijn Verhaal is namelijk een foto van een camerabeeld waarop Hazes zelf te zien is. De zanger schrijft er verder niets bij, maar het lijkt erop dat André misschien aan het filmen is voor een vervolg op zijn documentaire? 

'Geen commentaar'

Shownieuws sprak met documentairemaakster Cheeru Mampaey, maar die wilde er niks over loslaten. 'Geen commentaar. Ik kan hier niks over zeggen', aldus Mampaey. Een woordvoerder van RTL wil ook nog niks over de eventuele hint kwijt. 'Daar is nog niet concreets over bekend', zegt RTL erover. 

De tekst gaat verder onder de foto. 

Instagram - André Hazes
© Instagram - André Hazes

Documentaireserie

André werd veertien maanden lang gevolgd door een cameraploeg en kwam tot inzicht dat hij zichzelf en zijn ‘dierbaren kapot maakt’. Zo zien we een zichtbaar aangeslagen Monique Westenberg, de ex van Hazes en moeder van zijn zoontje. 'Ik zie het gelijk aan hem.' Monique is een belangrijk onderdeel van de documentaireserie. Ook moeder Rachél Hazes is in de trailer te zien.

Bron: Shownieuws, Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!