Hilariteit bij RTL Boulevard: Miljuschka Witzenhausen deelt broodjes 'gecremeerde kroket' uit

'Gecremeerde kroket' is dankzij Yvonne Coldeweijer nu al hét woord van 2023. De zaak tussen Rachel Hazes en Coldeweijer zit erop en om dat te vieren deelt Miljuschka Witzenhausen een vette hap en een pijnlijke knipoog uit. 

Door Redactie
Miljuschka Witzenhausen

Rachel Hazes is in het gelijk gesteld in de rechtszaak tegen Yvonne en daardoor mag ze haar geen gecremeerde kroket meer noemen. Reden voor een feestje? Dat denken ze bij RTL Boulevard in ieder geval wel. Om de uitspraak te 'vieren' deelt Miljuschka broodjes kroket uit aan de presentatoren. 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Eddy Zoëy bij RTL Boulevard
© Still RTL Boulevard

'Een trap na'

Het zorgt voor flink wat hilariteit in de studio aan het einde van de uitzending. Iedereen neemt de ongezonde snack graag aan en er wordt behoorlijk wat gelachen. Twitterende kijkers vinden de stunt van RTL Boulevard ook best vermakelijk. Als de term 'gecremeerde kroket' niet zou blijven plakken, doet-ie dat nu in ieder geval zeker! 'Die Rachel Hazes krijgt nog een trap na van RTL Boulevard', schrijft een kijker. 

De tekst gaat verder onder de tweet.

Persoonlijke brief

De rechter deed maandag uitspraak in het voordeel van Rachel waardoor Yvonne de beruchte video moet verwijderen. In deze video doet Yvonne uitspraken over de rol van Rachel bij het uitlekken van een persoonlijke brief van haar eigen zoon aan zijn ex Sarah van Soelen. Volgens de rechter kan Yvonne de beschuldigingen over de brief en contactbreuk niet waarmaken, en die zijn bovendien 'onnodig grievend'. Daarnaast zijn de termen 'gecremeerd' en 'kroket' ook off limits voor Coldeweijer, want ook die woorden zijn 'grievend en beledigend' volgens de rechter. 

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Lise Knipping

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.