Hilarisch: Richard Groenendijk bootst pikante foto van Madonna na

Door Redactie
Hilarisch: Richard Groenendijk bootst pikante foto van Madonna na

Richard Groenendijk (49) staat onder anderen bekend om zijn humor. Hoewel Madonna (63) vorige week de tongen los maakte op Instagram door een pikante foto met haar volgers te delen, zag de cabaretier zijn kans schoon om dit kiekje na te bootsten. Op social media laat Groenendijk het hilarische resultaat zien. 

Madonna postte vorige week een paar pikante foto's van zichzelf op Instagram. Zo ging ze op één kiekje letterlijk met de billen bloot. Tijd voor Groenendijk om dit plaatje zonder enige gêne na te bootsen. 

Onder het bed

Op de foto is te zien hoe de cabaretier, net zoals Madonna, halfnaakt onder het bed kruipt. 'Ook toevallig: @madonna en ik waren vandaag allebei onze sleutels kwijt', schrijft Groenendijk onder het pikante plaatje. 

Tekst gaat verder na de post. 

Reacties

Uiteraard kan de cabaretier op veel leuke reacties van zijn volgers rekenen. 'Wie is wie Richard?', schrijft een volger grappend. Een ander reageert met: 'Hahahaha, slappe lach!' En weer iemand anders laat weten dat ze toch echt 'liever de billen van Richard dan van Madonna wil zien'.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Edwin Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.